بخور و نخورهای فصل پاییزی به پیشنهاد طب سنتتی چیست 

 در پاییز از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس, بادمجان، ترشی، گوشت گوساله، غذاهای آماده، غذاهای فست‌فودی، غذاهای بیات و مانده باید پرهیز کرد. 

 دکتر ناصر رضایی پور، دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره تدابیر پاییز اظهار داشت: ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی در پاییز بیشتر می‌شود و بیماری‌های روان پریشی در پاییز عود پیدا می‌کند.

مزاج پاییز سرد و خشک است البته در مناطقی که باران زیاد می‌بارد از خشکی مزاج فصل کاسته می‌شود.

  احتمال بروز دردهای سیاتیکی و مشکلات روانی در پاییز بیشتر است

 این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: در پاییز احتمال بروز بیماری‌های از جمله دردهای سیاتیکی, دردهای مفصلی, بزرگی طحال, مشکلات ادراری, بیماری‌های ریوی و ... زیاد است.

 رضایی پور عنوان کرد: در پاییز از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس, بادمجان, ترشی, گوشت گوساله, غذاهای آماده, غذاهای فست‌فودی, غذاهای بیات و مانده باید پرهیز کرد.

  ضرورت مصرف غذاهای گرم, تند و تیز و غذای گرم و تر در پاییز

 وی افزود: مصرف غذاهای گرم, تند و تیز و غذای گرم و تر مانند آبگوشت پرندگان, شیرینی‌های طبیعی مانند مویز, انجیر, کشمش, شیرینی تهیه شده از بادام و ... همچنین میوه‌های مانند خربزه، سیب، به، گلابی، انگور در این فصل مفید است.

  در پاییز از دوش گرفتن و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد

 این دستیار تخصصی طب سنتی بیان کرد: در پاییز از دوش گرفتن با آب سرد و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد. البته بهتر است که یک روز در میان با آب نیم گرم حمام کرد. همچنین از نوشیدن آب سرد, مصرف مسهل, فصد خون و حجامت باید پرهیز کرد و از خوابیدن در طول روز دوری کرد (نگاه امروز، 4 مهر 1394).

http://www.tim.ir/news/1535/%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%B7%D8%A8-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C/