💥👈 حکمای ایرانی طبق دستورات طب سنتی، روغن رو به دو دسته تقسیم کرده اند👇👇👇

 ✨ روغن های سرد یا صنعتی ✨

✨روغنهای گرم یا خوراکی✨

 👈 روغنی که دارای طبیعت سرد است رو برای استفاده در صنعت و ابزارآلات🔒🔑🔩، مفید دانسته و روغن گرم رو برای استفاده ی انسان مناسب و قابل خوردن دانسته اند😊

👆حالا تفاوت این دو نوع روغن چیه؟

 💥روغن سرد یا صنعتی 💥

👈 روغن سرد این طوریه که در مجاورت گرمای مطبوع ( مثل گرمای اجاق گاز برای پخت غذا) سفت می شه. دقیقاً همون اتفاقی که روی اجاق گاز و کاشی های آشپزخونه ی ما اتفاق میفته .

 👈 این سفت شدن شاید تو ماشین ها خوب باشه اما تو بدن انسان بسیار مضره وقتی این روغنها وارد بدن می شه و به کبد که کارخانه ای پرکاره می رسه، به دلیل مجاورت روغن با حرارت داخل کبد (که به ۴۰ درجه می رسد) روغن سفت شده و کبد رو از کارکردن باز داشته و متوقف می کنه و می تونه بسیار بسیار کشنده باشه😱

👈 این روغن هایی که الان مردم به اسم خوراکی مصرف میکنن، بارها گفته میشه بعد از مصرف بریزید دور😨

 👈 و این خصوصیت روغن صنعتیه که میماسه و مجدد قابل استفاده نیست😧

 👈 اگه روغن صنعتی باشه و بهش حرارت بدید، بالای ۶۰ درجه دود میکنه و سمی میشه و برای بشر فوق العاده مضره😨

💥ویژگی های روغن خوراکی اینه👇👇👇

 👈 در برابر حرارت های معمول مقاومه، دود نمی کنه، اگر ۱۰۰ بار مصرف کنیم باز میتونیم مجدد ازش استفاده کنیم☺

 👈 اگه روغن خوراکی روی گاز یا کاشی آشپزخونه بریزه، هر وقت فرصت داشتید، یه دستمال بکشید، به راحتی پاک میشه😊

 👈 ولی اگه دیدید روغن، چسبندگی ایجاد کرده باید متوجه بشید که اون روغن، صنعتیه و خوراکی نیست چون ویژگی روغن صنعتی اینه که به زحمت از روی گاز یا... کنده میشه😩

👆👆حالا دلیلش چیه؟👇👇

 👈 وقتی روغن وارد بدن انسان👫 میشه، بدن انسان ۳۷/۵ درجه گرما داره ولی وقتی به کبد می رسه، دمای کبد ۴۰ درجه است🌟

 👈 حالا اگه روغن خوراکی باشه دماش با دمای کبد برابره و مشکلی ایجاد نمی کنه😊

 👈 ولی وقتی روغن صنعتی به کبد برسه، چون گرمای کبد ۴۰ درجه است، باعث سفت شدن روغن صنعتی میشه💥

👈 گفتیم روغن صنعتی در صنعت استفاده میشه و داخل ماشین 🚘 که ریخته میشه، باید سفت بشه تا ماشین 🚕 لغزندگی چربی رو داشته باشه تا موتور بهتر کار کنه🌟

 👈 ولی برای بدن انسان برعکسه، چون وقتی روغن صنعتی وارد کبد شد و در کبد سفت شد، انسان دیگه نمیتونه کار کنه😧

 👈 و این کارخونه ی عظیم که اسمش کبده، از کار میفته و وقتی سونوگرافی می کنیم، متوجه میشیم کبدمون چربه😥

👈👈 در صورتی که ما اصلا چیزی به اسم ✨ کبد چرب ✨ نداریم. یعنی روغنی که خوراکی باشه، مطلقاً کبد چرب ایجاد نمی کنه. جالب اینه که کبد با چربی حال میکنه چرا ناراحت بشه؟؟

 🌺 حالا یه مطلب جالب تر 🌺

 👈👈 وقتی روغن صنعتی مصرف کنی و روغن اشتباه وارد کبدت میشه، به قلبت میرسه و هرچی بیشتر ورزش کنی، این روغن ها بیشتر نفوذ می کنه و یک آن سکته میکنی و میمیری ( البته دور از جون ) ولی متاسفانه حقیقت داره😫  

 👈👈 نتیجه این که هرچی بیشتر ورزش کنی و مدام این غذاهای فاسد هم مصرف کنی، متاسفانه زودتر میمیری😫 الان هم که بدبختانه تو ورزشکارای ما این امر زیاد اتفاق میفته. وسط زمینن یهو میفتن و...

💥حالا بهترین روغن های خوراکی چه روغنی هستن؟💥👇👇👇

 👈 روغن زرد محلی که بهترینش روغن زرد گاویه 

👈 روغن کنجد

👈 روغن دنبه

👈 روغن شحم گاو 

👈 روغن زیتون

💥 روغن زرد محلی 💥

 👈 روغنیه که اول ماست رو درست میکنن بعد میذارن ترش بشه و داخل مشک یا امروزه داخل دستگاه میریزن، یه مقدار کره که بالا اومد، کره رو جدا میکنن و در ظرف مسی می جوشونن🌟

 👈 بهترین روغن دنیا همین روغنه که از ماست تهیه میشه. و بهش 💥 روغن زرد 💥 یا 🌟 روغن کرمانشاهی 🌟 گفته میشه.

👈 چون بهترین هوا، بهترین غذا و بهترین طبع، طبع گرم و تر یا بهاریه و این روغن هم بهاریه. بعد روغن کنجد که طبعش به بهار نزدیکه و بعد روغن زیتون که طبعش گرم و خشک و تابستانیه💥

 👈 کسانی که طبع خیلی گرم دارن، تندخو و عصبی هستن 😡، زیاد آب💦 می خورن، بدخواب هستن و....نشون دهنده اینه که طبعشون گرم شده در نتیجه به جای روغن زیتون بهتره از روغنی استفاده کنن که طبیعتش بهاری باشه مثل روغن کنجد، روغن کرمانشاهی، دنبه و ...💥

👈 روغن دنبه و روغن شحم گاو هم از روغن های خوبی هستن که طبیعت بهاری دارن 😊  

 👈 ولی متاسفانه ملت ما رو از دنبه و شحم گاو طوری ترسوندن که فکر میکنن ضرر داره و نباید از اونها استفاده کنن. در صورتی که این تفکر اصلا درست نیست😠

 👈 روغن دنبه برخلاف عقیده بعضی ها که میگن چاق میکنه، اصلا اینطوری نیست و خوردنش مشکلی نداره فقط توصیه شده بالای ۵۰ سال دنبه رو لای نون نذارن و نخورن وگرنه خوردن روغنش مشکلی نداره☺

💥 💥 روغن دنبه 💥 💥

 👈 یکی از روغنهای مورد تایید جهت استفاده، روغن دنبه هستش که تو قدیم طرفدارای زیادی داشته به طوریکه تا چند دهه پیش دنبه از گوشت گرون تر بوده و ارزش بیشتری برای اون قائل بودن 💥

 💥 خصوصیات روغن دنبه 💥

 👈 دنبه تو دستورات دارویی هم به عنوان ضد افسردگی مطرح میشه .

👈 سبب لاغری

👈 آرامش اعصاب

 👈 زیبایی صورت و...

🌺 طرز تهیه روغن دنبه 🌺

 👈 جهت تهیه روغن دنبه باید اول دنبه را ریز ریز کنید و شب تا صبح اونو تو آب نمک دریای رقیق بذارید و صبح اونو آبکش کرده و تو ظرفی بریزید و داخل اون بسته به حجمش یک تا دو لیوان آب بریزید و روی اجاق گاز قرار داده و شعله را خیلی کم کنید تا به صورت سوزنی و آهسته داغ بشه 🌟

 👈 برای گرفتن بوی دنبه، می تونید از مواد خوش بو همچون هل، دارچین، گلاب یا پوست پرتقال و امثال اون استفاده کنید، سپس بعد از آماده شدن اونو از صافی رد کنید تا شفاف بشه💥

 📢 البته بهترین روش بوگیری دنبه اینه که پس از بیرون آوردن از آب نمک دریا، اضافه آب را دور ریخته و دنبه رو با شیر محلی گاو بذارید به تدریج بجوشه و چند عدد هل اضافه کرده و برای اینکه رنگ طلایی بگیره زردچوبه بریزید 💥

📢 تذکر 📢

 👈 تفاله باقی مونده از تهیه دنبه اگر نسوخته باشه و سیاه نشده باشه، خوردنش اشکالی نداره. ولی چیزهای سوخته رو اصلاً نباید خورد، چرا که تولید خلط بد می کنه😠

 👈 روغن دنبه برای افراد مسن 👵👴 و افرادی که مشکل قلبی 💔 دارند خیلی توصیه نمی شه، بهتره روغن کنجد و زیتون مصرف کنند😊

🌺 🌺 روغن شحم گاو 🌺 🌺 

 روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو 🐂 گفته میشه که روغن بسیار لطیفیه و زود آب میشه🌟

 👈 برای این که نسوزه و خوب آب بشه باید همراه اون، مقداری از روغن های جاهای دیگر داخل شکم گاو 🐂 که جزء احشاء است و کمی مقاوم تر از روغن اطراف قلوه هستش هم اضافه کنید.

 👈 مثلاً به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، دویست گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی ریخته و بذارید با شعله سوزنی کم کم آب بشه و بعد از آب شدن، روغن رو از صافی بگذرونید و داخل یخچال نگهداری کنید 💥

🌺 خواص روغن شحم گاو 🌺 

 👈 این روغن یکی از بهترین روغن هاییه که برای انسان مفیده.

 👈 برای آب کردن چربی زیر شکم هم استفاده از روغن شحم گاو تو مصرف خوراکی توصیه شده که بسیار برای تناسب اندام موثره.

 👈 و از معصوم نقل است: 💥 من اکل لقمة شحم اخرجت مثلها من الداء 👈هر که یک لقمه از شحم بخورد به همان اندازه درد از بدن او خارج می شود💥

👈 گفتیم یکی از روغن های خوراکی مفید روغن 💥 کنجده 💥

 👈 کنجد حدود ۲۱۳۰ سال قبل از میلاد در ایران مورد کشت بوده تقریبا حدود ۵۲۰۰ سال پیش😳

 👈 این روغن رو هرچه نگه دارید اکسید نمیشه به شرطی که داخل ظرف شیشه ای بریزید و تو جای تاریک نگه دارید.

👈 از همه مهمتر لسیتین داره که چربی بد بدن( LDL) در بدن پایین بره و چربی خوب بدن( HDL) بالا بره😊

 👈 لسیتین اینقدر برای سلامتی بدن مهمه که خود بدن یعنی کبد اونو میسازه 💥

 👈 از لسیتین ماده ای درست میشه به نام💥 استیل کوانزیم A 💥 که اینقدر مهم و معجزه آساست که سیستم اعصاب و مغز مدیون این ماده است و کسانی که آلزایمر دارن این ماده در اونها دیده نمیشه😊

👈 کنجد تنها گیاهیه که بعد نمک طعام، تخم کدو و سبوس گندم و جو دارای ماده حیاتی منیزیمه 💥

 👈 روغن کنجد مانع رشد سرطان پوست شده و جلوی تکثیرهای سلولی سرطان روده بزرگ رو میگیره و چروکهای پوست رو از بین میبره😊

🌺 🌺 خواص روغن کنجد 🌺 🌺

 👈 نرم کننده پوست و رفع آثار کمبودی و سیاهی آن

👈 نرم کننده حلق و روده ها و مقعد

👈 کاهش دهنده کلسترول خون

👈 خاصیت ضد سرطانی

👈 پیشگیری از فشار خون بالا 

👈 افزایش ذخیره ویتامین E بدن و لیسیتین 

👈 ضد مسمومیت

👈 کمک در دفع سنگ کلیه

👈 قطع خونریزی بواسیر

👈 تأمین کننده مس_ کلسیم_ منیزیم_ روی

👈 برطرف کننده قولنج

👈 برطرف کننده سوزش مری و معده

👈 گفتیم بهترین روغن، روغنیه که از ماست گرفته میشه، قدیم هم میگفتن بهت نشون میدم یه من ماست چقدر کره میده😁

 👈 این ضرب المثل برای اینه که به ما بفهمونن کره رو از ماست میگیرن نه از کره گیاهی😧

👈 این کره های گیاهی که تو بازاره، هیچ کس تا حالا جرات نکرده بگه که این چه گیاهیه که کره میده😳

 👈 ما از هیچ چیزی نمیتونیم کره بگیریم مگر این که از ماست بگیریم🌟

💥 روغن کانولا 💥

 👈 یکی از روغن هایی که در زمان قدیم به عنوان روغن صنعتی معروف بوده، روغنی به نام کانولا ( کانادا + اویل) که از گیاهی به نام💥 منداب 💥 تهیه می شد🌟

 👈 این روغن، روغنی صنعتیه که توصیه میشه حتی حیوانات هم از این گیاه تغذیه نکنن چون باعث وحشی شدن حیوان میشه😳

 👈 اینو برای این گفتم که الان به افرادی که عمل قلب انجام میدن توصیه میکنن باید روغن کانولا مصرف کنن😡

توجه کنید 👈👈👈 این روغن های سرد و صنعتی بازار چه روغن مایع، روغن جامد یا نباتی، روغن ذرت،... وقتی وارد بدن میشن، تو معده، کبد، مفاصل و.... میبنده و ۹۰ روز طول میکشه از بدنتون بیرون بره تازه اگه بعدش روغن گرم و خوراکی مصرف کنید😱😱

 🌺 🌺 پس در انتخاب روغن مصرفیتون دقت کنید و سعی کنید مواد طبیعی مصرف کنید 🌺 🌺

شحم به بافت چربی خیلی لطیف و شل گفته میشود و در طب سنتی شحم قلوه گاو و بز کاربرد زیادی داره و منظور از شحم قلوه با توجه به توصیف و تشریح در کتب مختلف در واقع غده فوق کلیه است که حاوی هورمونهای مختلف از جمله گلوکوکورتیکویید ها و مینرالو کورتیککویید ها و هورمون آندروژنی است که خواص ضد التهابی شهم کلیه بخاطر آن است .