روش های تدریجی و گام به گام برای رطوبت دهی به پوست خشک

حنا کف پا + آش جات + دوری از استرس و هیجان + مالیدن آب پوست خیار + عرق خرفه. یا در آشجات +لیموشیرین + لبو +دوری از آویشن و نعناع+ آب دوغ خیار در فصل بهار + دوری از غذای پخته +آب سیب با به و هویج و انار+ آب آلبالو+ قبل حمام رفتن روغن کنجد مالی شود+ اسفناج + عرق کاسنی + گشنیز+ حذف بادمجان + استفاده از صابون ختمی و بادام +دوری از یبوست بدن+ مصرف خشخاش

 ب چرا پوستم خشک میشود مگر چه خطایی دارم 

آب خوری زیاد بالاخص در وسط غذا با غذای چرب – مصرف غذای پر کالری – پشت میز نشینی – غم و استرس و عصبانیت و بیقراری و ترس – نوشابه گازدار بالاخص کارمندان – تحرک نداشتن – استراحت فوری بعد از غذا تخریب سلولهای کبدی در اثر آمیزشهای ناسازگار – خامه – زبان – مغز – جگر – ماست با آبلیمو – پر خوری – قند و شکر – ادویه جات تند با زیاده روی در مجامعت – تند خوردن – مصرف کرتونها – آسپیرین – داروهای ضد تشنج – خستگی فراوان در سمت راست بدن – عادت به غذای فرهنگ غربی و عدم رعایت غذاخوری در شرع مقدس کاهش وزن سریع با تجویز دکترهای غیر متعهد با کاهوخوری و استخر درمانی با آب سرد یعنی لاغر کردن با روش غربی ها – بیماری نقرس ( اوره ) – چاقی زیاد – بد خوابی – عفونتهای ادراری – مصرف قرص و شربت های شهوت زا و یا قطره های تنگ کننده مجاری رحم – خالکوبی و تاتو گذاری – آب آوردن شکم ( براثر فعال شدن بلغم و عدم درمان بلغم ) – زندگی شهری و کارمندی - صحبت در بین غذا و ایستاده و راه رفتن با غذا خوردن – مصرف ویتامینهای سرخود – عدم رعایت غسل و بهداشت تناسلی – یبوست پی درپی– دلسترهای غربی و آدامسهای الکلی – قهوه خوری پی در پی – نجویدن غذا – کبودی بدن – لک گرفتن بدن – اگزمای پوستی – استعمال اسپری های عطرخارجی با فرمولهای ناشناخته – اسپری برای نعوظ–نوشیدنی های سرد و یخ به هنگام گرم بودن بدن – فراموش کردن روغن زیتون در سالاد و غذا – اختلافات محل کار و محله – بدبینی ها – اغتشاش در روده های بزرگ و کوچک با افکار منفی – طمع ورزی با آرزوهای دست نیافتنی – تماس با حیوانات و پرندگان – تماس با مواد شوینده – استفاده از گیاهان سمی و حساسیت زا بطور مستمر .

مصرف پلکانی تغذیه برای زطوبت دهی با زبان طبیعت و غذای طبیعت 

تغذیه های ضروری برای دفع خشکی بدن :

 مصرف پروتئین ها تازه باشند - برای تمیز کردن لباس های کثیف از صابون قدیمی استفاده شود و از پودر لباسشوئی پرهیز شود _ ایجاد رطوبت بدون اسانس در محل زندگی و محل کار – پرهیز از خوردن تخمه جات - کاهش تغذیه های مزاج گرم و خشک و مصرف تغذیه های گرم و تر تک خوری غذا و دوری از تنوع تغذیه در یک وعده - دوری مطلق از استرس ها – بازگشت خواب به موقع در شب هنگام بین ساعات 2200 الی 2200 – خلوت سازی اتاق محل کار و زندگی از وسائل تزئینی – مصرف شربت آرتیشو - روغن مال شب هنگام نا جریان خون رقیق شود _ نوشیدن روغن زیتوان در آب ولرم – پخته گوشت گاو جوان با چغندر – پیاز پخته – عرق و یا گیاهان و یا روغن های ( کدو ، سوسن ، صندل ، همیشه بهار ، بنفشه ، ژله بارهنگ و اسفرزه و ختمی ، نسترن  ) برای نوشیدن و استحمام  و یا مالش – مربای هلیله – مالیدن پوست لیموشیرین بر روی زخم و پوست بدن – عسلاب کنار – جوشاندن آب انار شیرین در ظرف مسی سفید نشده و استحمام مکرر – مالیدن آب خیار با پوستش به بدن – دمنوش نوبه ای عناب – استحمام و خوردن دمنوش ترکیبی گاوزبان و غازیاغی و مریم گلی – دمنوش شنبلیله – مصرف ماش پلو – تغییر محل اقلیم خشک به رطوبی - مصرف نوبه ای روغن بادام شیرین -  آب سیب با پوست آن - آلو جات در تمام تغذیه ها - آش جات - تمرهندی _ پلوی زرشک _ شاتوت _ آشامیدن آب در حد متعارف فقط تا 8 لیوان و آب درمانی به روش غربی مطلقا" مضر-  دلستر بدون گاز - ماست اندک با پودر زنیان-  شکم را یک سوم غذا و سبزی و یک سوم آب و یک سوم هوا ( غافلیم ) _ صبحانه و شام صدر صد میل شود و شام نخوردن باعث چرب شدن کبد میشود _ انواع کلم ها _ روغن زیتون در تغذیه جات ، سیب زمینی کبابی روی داش و زغال _  نان جو _  شیر سویا محلی _  برگ هلو و گلابی و انجیر_ آب کرفس ( غذای انبیا ) – پرهیز از نظریه های متضاد اطبا طب سنتی

 **** روش های پلکانی برای خارج کردن خلط غالب گرم و خشک و ایجاد اعتدال در بدن:

 1=  شربت خاکشیر : یک الی دو قاشق خاکشیر ( مزاجش گرم و خشک ) شسته + اسفرزه (دارای مزاج سرد و تر ) یک سوم قاشق چای خوری + گلاب ( مزاجش معتدل و نزدیک به سردی ) نصف استکان +  بقیه را در یک لیوان آب سرد با مخلوط کرده و پس از چند دقیقه بهم زدن ناشتا میل شود و اگر سرگیجه و یا دل درد فعال شد اسفرزه قطع شود . اسفرزه داروی ویژه کبد چرب است  . خاصیت این ترکیب برای رقیق سازی خون و دفع اخلاط کثیف و بعنوان یک مسهل مجرب است . مدت زمان مصرف محدودیتی ندارد .

2= شربت سکنجبین عسلی :  چهار قاشق سکنجبین عسلی و نصف قاشق چایخوری بارهنگ ( دارای مزاج سرد و خشک )  و با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و پس از چند دقیقه ناشتا میل شود . مدت زمان مصرف محدودیتی ندارد . بعد از ظهرها کاهو ( مزاج سرد و خشک ) با سکنجبین مفید است .

 نرم سازی روده بزرگ و کوچک :  

برای هر روز ناهارها یک پیاله بزرگ و یا کوچک آش جو با یک گرم فلفل و یک گرم نمک و سبزی خرفه و یا گشنیز و اسفناج درست و میل شود .

 نمک ادویه جات ،ترشیجات کارخانه ای ، فست فودها و برنج زیاد سبب خشکی پوست ، خرابی اعصاب و بدبوئی عرق بدن خشک مزاج و یبوست میشود .

 حنا با آب داغ خیس شود و به کف پا بگذارید چون بخار زردرنگ روده در نواحی مغز و یا اسید معده و کیسه صفرا باعث یبوست بواسیر غلیظ میشوند .

استحمام با مخلوط عرقهای ( خنمی ، بید ، کاسنی ، نیلوفر ، آب کدو ، آب خیار با پوست و بابونه ) بسیار مفید و موثرند .

ضرورت دوری از تغذیه های با مزاج گرم

 دوری از پنیر کارخانه ای و کهنه – دوری از گوشت فریزری -آبگوشت گوسفندی ، مغز خشکبار بالاخص از نوع نمک دار، فسنجان ، کباب گوسفندی ، گوشتهای گرم مزاج شتر و بوقلمون ، خروس ، موز ، آناناس ، نارگیل ، سبزی ترخون و شاهی و تره ، عسل گون ، انجیر ، کنجد روی نان ، آب شور ، آب تصفیه شده ، خرما ، دوری از آب چشمه ها و معدنی – دوری از محیط خاک های ریز میکروسکپی کتاب و فرش و موکت و رایانه و دکمه های گوشی تلفن همراه – دوری از پرحرفی