ویار حاملگی

✅معمولا در طی سه ماه اول اتفاق می افتد وشدت آن در افراد شدیدا سوداوی وشدیدا صفراوی بیش از بقیه می باشد.

معمولا صبحها بیشتر است ولی می تواند طی 24 شبانه روز اتفاق بیافتد وعلائم از خفیف تا شدید است به طوری که برخی بیماران نیاز به بستری شدن پیدا می کنند. در موارد نادر می توان تا آخر بارداری ادامه یابد.

 🌴درمان ویار در گرم مزاجان: 

1⃣پرهیز از خوردن غذاها خصوصا غذاهای گرم وخشک (ادویه جات)

2⃣خوردن سرکه با غذا

3⃣خوراکی های حاوی جوهر لیمو (اسید سیتریک)

4⃣خوردن میوه های آبدار (پرتغال،آب نارنج،زرشک،آلو سیاه وزرد.)

5⃣خاکشیر ،مرکبات،ترنجبین،آش آلو،آش سماق،آش گشنیز.

7⃣با تشخیص طبیب حجامت انجام شود.

8⃣ریختن گرد غوره روی غذاها،سبزیجات تازه،رب انار، به، ماست کیسه ای شیرین،سیراب وشیردان.

9⃣زرشک+آلوبخارا+تمرهندی+شکر سرخ👈یک قاشق غذاخوری قبل از هر وعده غذایی

🔟بذر ترب+بذر شوید👈آسیاب کرده سپس در رب انار حل کرده معجون ساخته وهر 6ساعت یک قاشق متوسط خصوصا اگر به صورت لیسیدن خورده شود.

1⃣1⃣شربت انار،شربت لیمو،در ویار سرد تهیه شده ولی بجای عسل با رب انار معحون ساخته وهر 6ساعت نیم ساعت قبل غذا لیسیده شود.

 🌴درمان ویار در سرد مزاجان. 

1⃣بادکش کتف،ماساژ چهار اندام با روغنهای گرم وروغن مالی کتفها.

2⃣زنیان+زنجبیل+هل+دارفلفل به نسبت برابر پودر کرده از هر کدام 10گرم درون نیم کیلو عسل ریخته یک قاشق غذاخوری نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی به شکل لیسیدن

4⃣میخک 5گرم+کبابه چینی5گرم+هل 5گرم همه رانرم کوبیده ومخلوط کرده سپس یک قاشق مربا خوری آن را باشربت عسل هر 6ساعت بخورد 

5⃣سمنو+نان کامل برشته+دم نوش زنجبیل+جگر سیاه.

 6⃣پرهیز اکید از خوردن اسفناج،کلم برگ،گل کلم خصوصا در صورت داشتن کم کاری تیروئید.