خارپاشنه را با نگاهی به طب سنتی درمان کنیم :

الف : علل ایجاد خار پاشنه چیست :

خارپاشنه در پای راست و چپ شکل میگیرد که نتیجه افزایش اخلاط بلغمی ( نزله سرد و تر ) و اخلاط سوداوی ( نزله سرد و خشک ) در روده انسان و تجمع نزله سرد در نیمه تنه پایین بدن است که بر اثر مصرف غیر متعارف کاهوی ( بدون مصلح مثل سکنجبین عسل ) ، ترشیجات ، برنج ، مرغ ماشینی ، گوشت گاو ، چای زیاد ، مصرف پرتقال زیاد ، عدسی زیاد ، وسواسی زیاد با آب سرد ، دوری از تغذیه های مزاج گرم ، تجویزهای غیر کارشناسی عطاری ها برای لاغر شدن خانمها ، مصرف غیر متعارف لبنیات بدون مصلحات ( مثل آویشن ، نعنا ، زنیان ) خارپاشنه تشدید میشود .

ب : راهکارهای درمانی ساده خارپاشنه :

1= مالیدن روغن جات گرم مثل دارچین ، سیاهدانه ، بادام تلخ ،  سورنجان ،  کوسه ماهی ، زیتون ، شتر مرغ ، قسط ، شوید ، زیره سیاه ، کنجد ، اسفند و... بصورت انفرادی و بالاخص مخلوطی به کف پا روزی سه بار ضماد شده و سپس روغن را تا زانو بر خلاف جاذبه زمین ضماد نمائید .

تذکرمهم : ( اگر فردی دارای حساسیت پوستی است بایستی از ضماد روغنهای سیاهدانه و اسفند پرهیز نماید )

2= مصرف شربت سکنجبین عسلی ناشتا شش قاشق را در یک لیوان آب ولرم به مدت 40 روز .

3= مصرف شربت خاکشیر با گلاب و اندکی عسل ناشتا به مدت 40 روز .

4= در حین مصرف مسهل های فوق حداقل بیست روز گذشته باشد ، انجام حجامت عام و اگر کهنسال باشد حجامت سطحی فقط از پشت کتف باشد .

5= اگر کلیه ها از سموم و ذرات میکروسکپی عفونت تخلیه اساسی شوند بسیار موثرند و بنابراین توصیه میشود عرق خارشتر و عرق خارخاسک بصورت مخلوطی روزی یک لیوان تا 14 روز مصرف شود . و خوردن شیره انگور و انجیر بسیار مناسب است .

6= گرم نگه داشتن پاها با جوراب پشمی و حتی موقع خواب و دوری از آب سرد و استخر سرد .

7= تغذیه جات بیشتر به سمت تغذیه مزاج گرم و خشک ، تغذیه مزاج گرم و تر باشد و از تغذیه های مزاج سرد و خشک و یا سرد و تر بشدت پرهیز شود . ( در وبلاگ مثال برای تغذیه های گرم و سرد مفصل اشاره شده است )