نکات قابل توجه در مهمانی ها و دید و بازدیدهای نوروزی

• اگر مهمانی در طی روز باشد استفاده از آجیل، میوه و شیرینی اشکال ندارد. ولی سعی کنید همراه غذای پخته از آنها استفاده نکنید و اگر جایی خواستید غذای پخته بخورید هرگز آجیل، میوه و شیرینی با آن نخورید مگر دو سه ساعت قبل از غذا.

• در رابطه با شیرینی ها بهتر است میوه را جدا از شیرینی و آجیل مصرف کنید. منظور شیرینی های سالمی است که در بازار  به فروش می رسد و با آرد و مواد اولیه سالم آنها را درست می کنند. در هنگام خوردن شیرینی هم سعی شود با آن آب نخورید که مضر خواهد بود.

 • از تخمه های دارای روغن های سرد مانند آفتاب گردان و تخمه ژاپنی و امثال آن به هیچ وجه نبایداستفاده کنید. به جای آن می توانید انواع مختلف تخمه کدو مصرف کنید که بسیار مفید است. تخم خریزه و طالبی هم مفید است و هم چنین تخم یک نوع صنوبر به نام چلغوز که در ایران وجود ندارد اما در اروپا خیلی طرفدار دارد نیز خوب است.

• در مورد آجیل باید دقت کنید هر میوه ای که خدا بسته آفریده است مانند گردو و بادام را هرگز در آجیل ها اگر به صورت باز باشند استفاده نکنید، چرا که مشکل آفرینند و باید در زمان مصرف شکسته شوند و یا زمان کوتاهی از شکسته شدن آن گذشته باشد (مانند پرتقال که میوه ای بسته است و درست نیست که ما آن را به صورت باز قرار دهیم جز در زمان مصرف) . ولی پسته و فندق که خودش باز ا

http://ravazadeh.com/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%82%d8%a7%d8%a8%d9%84-%d8%aa%d9%88%d8%ac%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%87%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%87%d8%a7-%d9%88-%d8%af%db%8c%d8%af-%d9%88-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af/