ضررها و محاسن سکنجبین چیست 

سایت تندرستان 

 فواید: 

فرونشاننده صفرا 

برطرف کننده عطش

پاک کننده بلغم از معده و امعا

خنک کننده 

بازکننده انسدادهای کبدی (این مورد بیشتر در سکنجبین بزوری که با استفاده از بزرهای خاصی تولید می شود وجود دارد)

 مضرات:

مضر معده، اعصاب، رحم، ریه، مثانه

 منع مصرف:

در معده های سرد و ضعیف

مبتلایان به ضعف اعصاب

مبتلایان به دردها و مشکلات رحمی

مبتلایان به تکرر و قطره قطره آمدن ادرار و سایر مشکلات مثانه

مبتلایان به زخم های گوارشی

در زمان حالت تهوع 

 در این موارد هرقدر ترشی سکنجبین بیشتر باشد عارضه بیشتری دارد

 بهترین حالت مصرف سکنجبین در افراد گرم مزاج و فصل تابستان است که به ویژه به همراه کاهو برای کاهش حرارت و ایجاد آرامش توصیه می شود.

 البته بیش از 1000 نوع دستور ساخت سکنجبین در کتب طب سنتی وجود دارد که بسیاری از آنها در بیماریها مورد استفاده قرار می گیرند.

  http://www.tandorostan.org/detailfoodbeverage/12/%D8%B3%DA%A9%D9%86%D8%AC%D8%A8%DB%8C%D9%86/default.aspx