⭕️🔴بررسی نبات 🔴⭕️

 ❎به نظر شما آیا نبات همان مضرات شکرصنعتی را دارد⁉️🤔

 🔴بررسی نبات و شکر صنعتی🔴

 🔵✍لازم است بدانید که؛در روند ساخت شکر سفید، ریشه چغندر یا چغندر و نی شکر با آب پخته می شود.

 ❌اکسید کلسیم به آن اضافه و با درجۀ حرارت زیاد 380 درجه می جوشد🔥

🔵👈در این حالت آلبومینها، مینرالها و ویتامین ها به کلی از بین می روند⁉️

 🔵👈در ادامه با تغییرات آلکالبین و حرارت زیاد و با اضافه کردن اسیدکربنیک- بی اکسید سولفوریک و کربنات کلسیم ترکیب می شود و برای تصفیه احتیاج به اسیدکربنیک، اسیدسولفوریک و موارد شیمیائی دیگر دارد.

🔵👈که درنهایت ماده ای بی خاصیت و سفید رنگ وشیرین مزه میماند که در طول تصفیه تمام خواص خود را از دست داده و در طول فرآیند، مملو از مواد شیمیایی سمی شده است.😱

 ⛔️و اما نبات امروزی...‼️⛔️👇

 🔵✍بدانید که؛نبات اگر از شکر سرخ باشد، مورد تایید است✅

👈ومزاج آن نسبت به شکر گرم تر است و خاصیت درمانی دارد.👏

🔵👈اما نبات های امروزیِ موجود دربازار از شکری ساخته شده که جزو مضرترین خوراکی هاست‼️⛔️

 ❌شکری که در فرآیند تصفیه خواص خود را از دست داده و حامل مواد شیمیایی مضر است.

✅👈ولی به دلیل گرم تر بودن می توان گفت کمی از قند و شکر بهتر است.🤔

 🔴آیا میدانستید با خوراندن نبات به نوزاد👼علاوه بر مضرات جدی نبات👇

❌آسیب جبران ناپذیر به کبد و دستگاه گوارش او میزنید😱⁉️

telegram.me/joinchat/CjnRmTvyORgyVu1lZ_1sNQ