Hossin Maarefi:

⚠️⁉️مواد غذایی که باعث ایجاد خلط سودا در افراد می­ شوند عبارتند از:

 ۱ـ کلیه مواد غذایی سرد و خشک که در فصل “لیست مواد غذایی به تفکیک طبع” درج شده اند.

لینک مطلب “لیست مواد غذایی به تفکیک طبع": 

۲ـ مواد غذایی ذیل هر چند دارای طبع سرد و خشک نیستند ولی خوردن آنها سودازا می‌باشد که باید از مصرف آنها نیز خودداری نمایند که عبارتند از:

 بادنجان، چای، سیب زمینی، کلم بروکلی و انواع کلم ، فلفل دلمه‌ای، انواع ترشی و گوشت گاو،

 ۳ـ کنسرو، نوشابه و اکثر مواد غذایی کارخانه‌ای مخصوصاً آب میوه‌های صنعتی، فرآوردهای گوشتی مانند سوسیس، کالباس و همبرگر و هله­ هوله­ هایی همچون چیپس و پفک.

  منبع:www.ravazadeh.com

 🌱 https://telegram.me/joinchat/BgJv-jwUOa4roBsCfyGbPg 🌱