حضوراین نوع میکروب توانایی رشد تنوع‌بیماریهای گوارشی بالاخص درمخاط معده و‌رشد زخم اثنی عشرو... دارد

💊💊💊💊

راهکارهای درازمدت برای دفع تدریجی میکروب 

۱- تغذیه سردکننده گوارش بشدت پرهیزشود مگربا مصلحات آنها /

چای سیاه کمرنگ باهل ٬ جایگزینش چای کوهی و چای سنبل الطیب و.. / دوغ اندک مگربا مصلحات مثل عرق کاکوتی و‌یا نعناو یا اویشن و یا پونه ( پونه برای باردارسقط جنین دارد)// شیرگاو جوشانده اندک مگربا مصلحش عسل ( خرما برای گوارش بیمارمضره // بادمجان و رب گوجه فرنگی ( جایگزینش زردچوبه )و دلسترو روغنهای نباتی و مایع ( جایگزینشان کنجد و حیوانی گاوی و زیتون ) و سرخ کردنی هاو سیب زمینی سرخکرده و گوشتهای گاو و گوساله ( مگرگوشت گوسفندراسته اندک ) و ماهی و قهوه و کاکائو و ترشیجات و دلستر و قارچ ممنوع و مضرند

۲- ترک آب خوردن بین غذا بالاخص اب یخ ( حرارت گوارش حدود ۳۷ درجه و حرارت آب یخ صفر است پس نبایداسپاسم های عروق و دیواره تشدید شوند ) و یا فعالیت جنسی و استحمام با شکم پرو خالی بشدت مضره 

۳- تخم بارهنگ تمیز یک قاشق چایخوری را دریک لیوان عرق نعنا ( یک آتیشه یعنی معمولی )به مدت ده دقیقه جوشانده و اندکی خنک که شد با عسل مخلوط و یکساعت قبل خواب تا چهل روز و هرباریک لیوان میل شود

۴- داروهای مسکن و ارام بخش درمخفی کردن میکروب نقش دارند سعی شود ازاین مسکنها استفاده نشود و مصرف دخانیات و مواد مخدر قلیان بشدت پرهیزشود 

۵- از فعالیت سکس دهانی بشدت پرهیز مطلق شود 

۶- صبحانه عسل با نان عالیست 

۷- عسلاب ( یک قاشق عسل دریک لیوان آب خنک ) با یک دوم لیموترش تازه هر پنج ساعت یک لیوان تا چهل روز

۸- مالش ارام فم معده تا ناف با روغن بادام شیرین برای پانزده دقیقه هرروزبه اندازه یک قاشق چایخوری و سپس خوردن کشمش سبزبدون تیزاب به روش جویدن آدامس

۹- سیب درختی قرمزبا پوست و دانه رنده شده و با عسل میل شود