🌺غذاهای طبی یا تدابیر طب ایرانی برای جوش غرور جوانی: سِکباج🌺

 مواد لازم:

 گوشت یا مرغ: ۲۰۰ گرم

 پیاز سفید بزرگ: ۲ عدد

 هویج متوسط: ۴ عدد

 زعفران: نصف قاشق چای خوری

 سرکه انگوری: یک لیوان

 عسل یا شکر: ۲ قاشق غذاخوری

 سکباج، یکی از غذاهای طبی است که در زمان قدیم در میان مردم رایج بوده است. این غذا دارای طبیعتی سرد و تر است. این غذای طبی دارای خواص زیادی از جمله ملطف، مفتح، قاطع بلغم و صفراست. همچنین مسکن غلیان خون یعنی کاهش دهنده حرارت غیر طبیعی خون است، ولی به خاطر ترشی ای که دارد برای سرفه و زخم معده و زخم روده بد است.

 🌺طرز تهیه: گوشت را خرد می کنند. سپس با کمی آب روی حرارت، نیم پز می کنند. پیاز و هویج را جداگانه داخل آب، چند جوش می دهند تا لزوجت آنها گرفته شود. آن گاه آنها را با آب سرد می شویند و با گوشت و سرکه می پزند. وقتی گوشت به طور کامل پخته شد عسل یا شکر را همراه با زعفران اضافه می کنند و از روی حرارت برمی دارند.

 ww.ravazadeh.com

📢🌺به کانال منبع طب ایرانی اسلامی وصل شوید ...