💊بسته سلامت فارس💊

 غذاهایی که به مغز ما آسیب می زنند

 🔹غذاهای فرآوری شده

غذاهایی که به صورت شیمیایی فرآوری شده اند منبع خوبی از قند افزوده شده هستند. 

 🔹چربی ترانس

روغن های نیمه هیدروژنه یا چربی ترانس می توانند مشکلات جدی برای مغز ایجاد کنند.

 🔹قند افزوده شده

نوشیدنی های شیرین شده با قند مانند سودا، نوشیدنی های انرژی زا و نوشیدنی های ورزشی سرشار از قند افزوده شده هستند.

 🔹فروکتوز (HFCS)

شربت ذرت با فروکتوز بالا می تواند در توانایی یادآوری اختلال ایجاد کرده و توانایی یادگیری مغز را تغییر دهد.

 🔹چربی اشباع

چربی اشباع موجب اختلال در توانایی یادگیری مغز و شکل گیری خاطرات جدید می شود.

 🔹مواد مصنوعی

مواد مصنوعی در غذاهای فرآوری شده یافت می شوند. 

 🔹کافئین

مصرف بیش از حد موجب سردرگمی و توهم شده و برخی مواقع بروز تشنج می تواند به مرگ منجر شود.

 🔹نمک

مصرف بیش از حد این ماده غذایی می تواند خطراتی را برای سلامت ما به ویژه سلامت روانی ما داشته باشد.

 🔹غذاهای فوری

غذاهای فوری یا فست فودها استرس را بدتر کرده و اختلال در عملکرد مغز را موجب می شوند. 

@Farsna