علایم رشد عفونتها و یا آنفولانزای سرماخوردگی و راهکارهای سنتی بعنوان آنتی بیوتیک ها

❌علایم انهاچیست

کسالت بدن و سستی + یبوست + اختلال گوارش + بودارشدن ادرار و مدفوع + بوی دهان + تهوع + درد درسینوسها + سرگیجه + لرزش + گرفتگی گلوو تنگی شدید تنفسی + تب بالا+ درد مفاصل و گرفتگی + دل درد + آلارم در شکم و پهلو درد + آزمایش و تست های خون و ادرار و مدفوع 

داروهای خانگی و محلی آنتی بیوتیک های گیاهی از منظر طب سنتی چیست

  ۱-دمنوش گیاه مرزنجوش ( یا مرزنگوش با مزاج گرم و خشک ) .

 ۲- عصاره برگ زیتون ( عرق زیتون با مزاج معتدل ) 

 ۳- گیاه یا عرق آویشن رقیق ( مزاج خیلی گرم و خشک ) که بصورت غرغره یا دمنوش یا تغذیه یا ضماد روغنش بسیار کاربردی هستند.

۴- بخور و تغذیه شلغم بسیار موثرند.

۵- گیاهان خارشتر ( با مزاج سرد و تر بعضی گرم و تر) و با ترکیب 

گیاه خارخاسک ( با مزاج گرم و خشک و بعضی معتدل میشناسند) . که در شستشوی عفونتها در عروق مجاری ادراری بسیار موثرند فقط مصرف زنان باردار ممنوع.

 ۶- گیاه آذربه ( گرم و خشک ) .دمنوش و یا تغذیه آن.

 ۷- سیب درختی خوردنی و یا آب خانگی سیب درختی و لیموشیرین و آب پرتقال که بسیار بسیار موثرند .

 ۸- گیاه جین سینگ ( مرکب القوی یا گرم و خشک ). به اندازه ۵ گرم به روش دمنوش روزی یکبار.

 ۹- گیاه بابونه ( مزاجش گرم و خشک ). دمنوش و تغذیه آن .

 ۱۰- گیاه پونه کوهی ( گرم و خشک ) . دمنوش و تغذیه آن بسیار مفیداست .

 1۱- پیاز ( گرم و خشک ) درتغذیه و خام خوری آن و قارچ کردن آن و گذاشتن درفضای خانه برای کشتن میکروبها و تعویض هر چندساعت یکبار آن.

 ۱۲- گیاه اسطوخدوس یا عرق آن ( گرم و خشک ) دمنوش آن برای خارج ساختن اخلاط مزمن عروق مغز بسیارکاربردی است.

 ۱۳- عسلاب آنتی بیوتیک اول طبیعت که عسل آویشن توصیه موکداست.

 ۱۴- نعناع بالاخص کوهی ( مزاجش گرم و خشک ) بخور و دمنوش و سبزی خوردن آن .

 ۱۵- لیمو ترش با نمک ( مزاجش سرد و تر ) یا عسلاب با لیموترش

 ۱۶- دوسین ترکیبی سیاهدانه نصف قاشق چایخوری با یک قاشق عسل ( خیلی گرم و خشک ) مخلوطش روزی یکبار

 ۱۷- چای سبز در حد ضرورت و اندک.

 ۱۸- سیر منطقه سردسیر ( با مزاج خیلی گرم و خشک) در تغذیه روزانه و در حد متعارف.

۱۹- دود عنبرنسارا پشگل ماده الاغ یا اینکه دود ترکیبی مقل ارزق با کندربا اسفند به نسبت مساوی روزی یک الی سه بار در فضای خانه برای نابود سازی میکروبهای سرد مزاج

✏️✏️موارد ۱۸ گانه دقت شود باید با دوز اندک و تدریجی و براساس مزاج معده و با مصلح آنها مصرف شود.

۲۰- پاشوره مستمر با عرق کاسنی و خوردن آن 

۲۱- راهکارهای دوری از یبوست و تب با دمنوش ترکیبی بنفشه و ختمی و پنیرک و عناب و پرسیاوشان تا روزی یک لیوان