قلب و علل نارسایی و درمان آن با نگاهی به طب سنتی چگونه مدیریت شود ❗

 اول :: علت یابی ناراحتی قلبی

۱- به علل استرسها + عصبانیت ناگهانی + پرخوری و تغذیه غلط و ناسازگاربا مزاج + وقوع ناگهانی گرفتگی عروق منتهی به قلب و افزایش فعالیت کلیه و قلب +بالا رفتن فشارخون + چربی های سخت مثل روغن های جامد و مایع + استفاده از تغذیه های حیوانی مکرر+ رسوب گیری عروق+تغذیه های فست فودی و فسفری مثل قند و شکر+ گوشتهای قرمز+ نمک + خستگی زیاد +مصرف پارافین ها در تنقلات که ضربان قلب را بالا میبرد+ خواب بعد از غذا+ انجیر خوری زیاد+ ادویه جات تند زیاد و مکرر+  تغذیه ساندویجی +تغذیه های بیخوابی و لاغرکننده مکرر+آب نخوردن 

راهکارها 

پیاده روی مستمر +دفع یبوست + مصرف انگوربالاخص سیاه‌+ دوری از غمباد + تصفیه خون به رقیق سازی با مسهلات مثل مغز فلوس + دمنوش عناب + ترک شراب و دخانیات و قلیان + افزودن پیازخام و پخته به رژیم غذایی + مصرف روزی یک لیوان سکنگبین بصورت دوره ای + سرکه سیب خانگی روزانه یک قاشق چایخوری و غذاخوری تا آخر عمر+ آب خوردن حداقل تا شش لیوان +تغذیه انگور و انار و انجیر واسفناج وبادام تلخ و شیرین و زیتون و گردو و نعناع ومویز و کشمش وکرفس و کدو تنبل ومریم گلی وفندوق و طالبی و برگ زردآلو بدون تیزاب وجوانه گندم ولیموشبرین و گلابی و کاهو با سکنگبین و آلوسیاه و دمکرده سنبل طیب با گل گاوزبان و لیموعمانی و عرق کاسنی و عسلاب با لیموترش تازه و دمنوش نوبه ای فرنجمشک وبجای چای سیاه از چای سی سنبر و شربت شیره انگور و شربت توت و سبوس گندم و گزنه رقیق و موز و سبزیجات و شبدر+ محلول سیر با لیموترش تازه + سکنگبین نعنا + روغن زیتون و کنجد در تغذیه + ضرورت پرهیز از محصولات شیمیایی تقویت امور جنسی مثل ویاگرا